​  

  • ​Mere end 35 års erfaring
  • Medlem af Arbejdsgiverne

"Kundeservice, produktkvalitet,

danskproduceret, driftsikkerhed"​

                                  Ring til os på:

87 73 40 41​

Halmfyr med opdateret teknologi

Er du på udkig efter et holdbart halmfyr, som er opdateret inden for den nyeste teknologi? LEKEA - DAN TRIM ApS er en dansk virksomhed nær Randers, som producerer højteknologiske halmfyr.

Disse halmfyr bruges oftest til at opvarme store lokaler eller områder, hvilket de ligeledes er aldeles effektive til. Installationen kan foregå i både Jylland og på Fyn og Sjælland.​

De to populære halmfyr

Hos LEKEA - DAN TRIM ApS fås to former for halmfyr. Den ene model, Lekea MK 45-70-90 kedel, er fra 48 til 67 kW og bruges primært til fyring med småhalmballer. 

Brandkammeret er udført i 8 mm plade, hvilket sikrer en lang levetid af kedlen. Røgkonvektoren er i svære stålrør, som overfører varmen til vandet, hvilket giver en effektiv udnyttelse af restvarmen i røgen. 

Kedlen tilsluttes eksternt akkumuleringsstank og ekspansionsbeholder, så man har et driftssikkert og robust halmfyr. Derudover har dette halmfyr et termometer til visning af frem og retur temperaturer.​

Teknisk data MK45 til MK90​

Klik her for at hente datablad »

Den anden model er Lekea MK 160/30 unit. Dette halmfyr bruges til fyring med minibig halmballer, som er større halmballer. 

Brandkammeret er udført i kraftigt plade med en keramisk sten i toppen, hvilket sikrer en høj forbrændingstemperatur samt god forbrænding af røggassen. Røgkonvektoren er i svære stålrør, som overfører varmen til vandet, hvilket giver en effektiv udnyttelse af restvarmen i røgen. 

Derudover er den udstyret med en blæser, som sammen med styring og pumper er placeret i et teknikrum. Dette halmfyr fås både som ude- og indestående og kan tilsluttes en ekstern akkumuleringstank og ekspansionsbeholder.​

Kontakt os for et tilbud på produkterne

Skal du bruge en professionel virksomhed til at levere et halmfyr til privat eller erhvervsmæssig brug? Så er LEKEA - DAN TRIM ApS den helt rette virksomhed for dig. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for et godt og uforpligtende tilbud ¬– eller hvis du har yderligere spørgsmål til vores produkter. 

Du kan kontakte os på telefon 87 73 40 41 eller på e-mail post@lekea.dk.

Teknisk data MK 160-30

Klik her for at hente datablad til:

Udendørs MK 160-30 Unit >>
Indendørs MK 160-30  kedel >>

Vil du høre mere om dine muligheder?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Om firmaet

Lekea - Dan Trim ApS

CVR: 32284205​

Adresse

Højvejen 18

​DK-8860 Ulstrup​​

Kontakt os

​Telefon: 87 73 40 41

E-mail: post@lekea.dk